Wie ben ik

Even voorstellen,

Mijn naam is Mariët Bosschaart, ik ben geboren in 1969 en opgegroeid in Heiloo. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters en een zoon.
Van 1993 tot 2016 ben ik met veel plezier werkzaam geweest als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Een mooie, afwisselende baan, toch merkte ik op een gegeven moment dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Na het volgen van diverse persoonlijke trainingen en het behalen van Reikigraad 1 en 2, heb ik de opleiding ontspanningsmassage bij ATS opleidingen gevolgd en met goed resultaat afgerond (2013). Vervolgens heb ik ook bij ATS de cursus cupping, workshop guasha en hydromassage gedaan en het diploma voor de opleiding voetreflexmassage behaald (2014). Eind 2017 heb ik de opleiding practioner in de Medische Qigong voltooid bij Academ in Rotterdam.

In mei 2013 ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Ik merk dat ik de goede weg ben ingeslagen en vind het fijn om bij mensen een bijdrage te kunnen leveren aan hun totale welzijn. Ik geniet van het persoonlijke contact en het geven van een op de persoon afgestemde behandeling, waarbij het bieden van rust en ontspanning en het in balans brengen van lichaam en geest centraal staat.
Dit is ook een reden geweest waarom ik in mijn logo de roze lotusbloem heb gekozen. De lotus groeit met zijn wortels vanuit de modderige ondergrond , via een lange steel door het water heen naar het licht en straalt een onbeschrijfelijke schoonheid uit. De roze kleur staat voor puurheid en de ware ziel van een individu. De manier van groeien van deze bloem wordt ook wel gezien als menselijke groei. De mens groeit vanuit een onbewust leven (wortels in de modder) via zijn levenspad (de lange steel) naar het bewustzijn (de geopende lotusbloem).
Ook wij mensen maken periodes mee waarin wij ons minder goed voelen, vermoeid zijn, stress ervaren en op zoek zijn naar rust en ontspanning. Met oog voor ieder individu en zijn/haar eigen puurheid, wil ik met mijn behandelingen graag een bijdrage leveren aan jou welzijn, zodat je innerlijk en uiterlijk (weer) kan stralen!

Om nog meer diversiteit in mijn praktijk aan te kunnen bieden zal ik mij de komende tijd verder blijven ontwikkelen. Zo ben ik bezig met de 4 jarige HBO avond/weekend opleiding tot Psycho-Energetisch Therapeut en de opleiding Medische Qi Gong Therapeut, bij Academ in Rotterdam.

Ik hoop je snel te ontmoeten!