Qigong les

Qigong les 

Ben je snel vermoeid? Pieker je veel?
Ben je prikkelbaar of snel geïrriteerd? Voel je je onrustig? Ben je angstig? Heb je lichamelijke en/of geestelijke klachten? Heb je het gevoel jezelf voorbij te lopen? Ben je meer met anderen bezig dan met jezelf? En wil je hier heel graag verandering in brengen?
Doe dan mee met Qigong en verbeter je vitaliteit, ontspan en kom tot rust. Je komt in een positieve flow, versterkt je immuunsysteem en krijgt meer energie!

Tijdens de Qigong les wordt de lichaamsenergie die geblokkeerd is, vrijgemaakt. Stagnatie zorgt er namelijk voor dat je je niet lekker voelt of zelfs ziek wordt.
Qi staat voor levensenergie, Gong betekent “de kunst” of “vaardigheid”. Qigong kun je dus vertalen als het “beheersen van en werken met levensenergie”.
Gedurende de les worden er specifieke houdingen en bewegingen aangeleerd en geoefend. Er wordt gewerkt met bewegende en statische oefeningen, meditaties, visualisaties, klanken en kleuren. Blokkades worden losgemaakt en de energie komt opnieuw in beweging. Ook speelt je ademhaling een belangrijke rol bij het beoefenen van Qigong. Je ademt ermee door blokkades heen, ademt uit wat je niet meer nodig hebt en vult jezelf op met nieuwe levensenergie. Door te focussen op je ademhaling breng je rust in je lichaam.

Qigong is er voor iedereen die het zichzelf gunt om te stromen en gezond te blijven!

Wanneer?
Dinsdagochtend 9.00 tot 10.15, wekelijks.
Woensdagavond 19.00 tot 20.15, om de week.
Donderdagochtend 9.30 tot 10.45, om de week.

Investering? 
Introductie les € 5,–, daarna € 12,50 per les of een strippenkaart voor 10 lessen voor € 100,–.

Interesse? Klik hier.