Healing

Healing

Wat is een healing?
Het woord healing staat eigenlijk voor weer “heel” worden of maken. Je kan het zien als een massage in de energie van de klant.
Bij een healing wordt er gewerkt met Qi ofwel Universele levensenergie. Als je lichaamsenergie niet goed stroomt ontstaan er blokkades die er voor zorgen dat je je niet lekker voelt of zelfs ziek wordt. Tijdens een healing worden niet de symptomen behandeld, maar juist de stagnaties die voor de klachten zorgen. Oorzaken kunnen bijvoorbeeld zijn: stress, onverwerkte emoties of gebeurtenissen, oude (ziekmakende) denk- en gedragspatronen en/of bepaalde overtuigingen.
De healing is er op gericht om de levensenergie weer vrij te laten stromen waardoor je gezondheid zal verbeteren!
Tevens brengt een healing een bewustzijnsproces op gang zodat je beter inzicht krijgt in jezelf en hoe je in het leven staat.

Voor wie is een healing?
Een healing kan aan iedereen gegeven worden. Als klant lig je rustig op de behandeltafel en via mijn handen geef ik de Universele energie door. Na de behandeling voel je je ontspannen en rustig. Na meerdere behandelingen zal je verandering gaan merken en je bijvoorbeeld krachtiger, energieker en/of fijner voelen.
Ook leer ik je een Qigong oefening, die je vervolgens thuis zelf kan gaan doen. Deze oefening is op jou afgestemd en gericht op losmaken, balanceren en/of versterken. Hierdoor werk je zelf direct aan het verbeteren van je gezondheid!

Hoe lang duurt een healing?
De totale duur van een healing is ongeveer 60 minuten en omvat een gesprek vooraf, de healing zelf, een korte terugkoppeling en uitleg en doen van een Qigong oefening.

Afspraak maken? Klik hier.