Qigong boost

Qigong boost

Qigong is een ideale manier om even met je volledige aandacht bij jezelf te zijn, weg uit de hectiek van alle dag en los van stress. Werken aan je eigen gezondheid, je energie opbouwen en ontspannen! 

Qi staat voor levensenergie, Gong betekent de kunst of vaardigheid. Qigong kun je dus vertalen als het beheersen van en werken met levensenergie.
Tijdens een Qigong boost wordt er gedurende 2,5 uur gewerkt met bewegende en statische oefeningen, meditaties, visualisaties, klanken en kleuren. Je ademhaling speelt hierin ook een belangrijke rol. Je ademt ermee door blokkades, ademt uit wat je niet meer nodig hebt en vult jezelf op met nieuwe levensenergie. Door te focussen op je ademhaling creëer je rust in je lichaam.
Een Qigong boost duurt langer dan een reguliere les, waardoor je net even dieper gaat. Je
brengt je energie opnieuw in beweging, waardoor blokkades op zowel lichamelijk als geestelijk vlak worden los gemaakt. Je stimuleert je zelf genezend vermogen en voelt je daarna energieker.

Gun jezelf een boost en ervaar wat Qigong voor jou kan betekenen! Je hoeft geen ervaring te hebben met Qigong, je kunt altijd meedoen. 

Enkele reacties van deelnemers aan een Qigong boost: “Heerlijk.” “Hoe druk het in mijn hoofd was toen ik binnen kwam, hoe leeg het nu voelt, ruimte!” “Is het nu al voorbij?”

Wanneer?
Zaterdag 7 december 9.30u tot 12.00u

 Investering?
€ 25,– per keer.

Aanmelden? Klik hier.