Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Deze massage is gericht op het bereiken van totale ontspanning van lichaam en geest waardoor de gezondheid van jou wordt bevorderd. Doordat ik de fysieke behandeling combineer met een energetische behandeling werkt het nog dieper en intensiever in jou door. Je zelf helend vermogen wordt gestimuleerd en je energie zal weer beter gaan stromen waardoor jij opnieuw meer in balans komt.

In het dagelijks leven hebben veel mensen last van stress en spanning. Dit kan fysiek van aard zijn, bijvoorbeeld als gevolg van zware arbeid of sport. Het kan echter ook gaan om psychische spanning of stress. Denk hierbij aan een verantwoordelijke baan, een druk gezin of problemen in werk/ thuissituatie. In beide gevallen kan het lichaam deze stress en spanning vast gaan zetten in het lijf. Het gevolg is; rugpijn, nek/schouderklachten, hoofdpijn, pijnlijke ledematen.
De behandeling is er op gericht om zowel fysiek als energetisch de spieren en spiergroepen te activeren, de doorbloeding te stimuleren, de afvoer van afvalstoffen te bevorderen en hierdoor de spieren te laten ontspannen. Spannings- en pijnklachten worden zo verlicht of bestreden. Deze behandeling werkt kalmerend, rustgevend en draagt bij aan je totale welzijn. Een onderhoud voor jezelf en jouw lijf waar je dagelijks zoveel van vraagt. 

Ontspanningsmassage voor kinderen

Wist je dat een ontspanningsmassage voor (jonge) kinderen ook mogelijk is? Kinderen worden tegenwoordig aan veel prikkels blootgesteld en “moeten” veel. Ook voor hen is het belangrijk dat ze even niets hoeven en tot zichzelf kunnen komen. Een behandeling brengt ontspanning en rust, stimuleert het zelfvertrouwen en kan het concentratievermogen verhogen. Heel effectief bij kinderen met spannings- en pijnklachten, kinderen die niet lekker in hun vel zitten, slaapproblemen hebben, bij hyperactiviteit, overgevoeligheid, onvoldoende zelfvertrouwen en rusteloosheid. Ook voor kinderen die (nog) geen klachten hebben is het fijn om deze behandeling te ontvangen en wordt als ontspannend en prettig ervaren. Een 11-jarig meisje verwoordde dit thuis heel mooi: “Mam, na die massage…voel ik mij zo licht, zo zonder zorgen….!”