Soorten massages

Bij het geven van een massage luister ik naar mijn gevoel en vind ik het fijn om technieken te combineren, zodat jij ontvangt wat je op dat moment nodig hebt. Een uitleg over de soorten massages vind je via onderstaande link op de desbetreffende pagina.

Ontspanningsmassage, is een professionele massage die stress en pijn vermindert, de doorbloeding stimuleert en de afvoer van afvalstoffen bevordert, met als gevolg totale ontspanning voor lichaam en geest.
Lees hier meer over ontspanningsmasssage.

relax, breathe, smileVoerreflexmassage is een drukpunt massage op de reflexzones van de voeten, welke corresponderen met alle delen van ons lichaam. De massage is er op gericht om blokkades los te maken en te verwijderen en de energiedoorstroming te bevorderen, waardoor pijnklachten verlichten of verdwijnen. Ook voor een preventieve en ontspannende werking is deze vorm van massage goed in te zetten.
Lees hier meer over voetreflexmassage.

Tuinamassage is een behandelwijze vanuit de traditionele Chinese geneeskunde. De massage omvat vele technieken die variëren in druk, snelheid en richting. Door te strijken, duwen, kloppen en/of knijpen wordt er gewerkt o energiebanen en specifieke punten.
Lees hier meer over tuinamassage.

Cupping en guasha zijn afkomstig uit de traditionele Chinese geneeskunde. Door de enorme dieptewerking werken beide heel effectief op diverse klachten. Door o.a. blokkades op te heffen, verklevingen en afvalstoffen los te maken, zal pijn verminderen of helemaal verdwijnen.
Cupping is ook voor cellulite behandeling goed in te zetten.
Lees hier meer over cupping.
Lees hier meer over guasha.