Nieuwsbrief 

December 2020

Een optimistische houding is het geheim van succes.

Dalai Lama

 

Beste lezer,

De deur van mijn praktijk is sinds dinsdag weer verplicht gesloten. Deze maatregel had ik niet zien aankomen en bracht mij wel even van mijn stuk. Teleurstelling, onmacht, boosheid, zomaar een aantal gevoelens die zich lieten voelen. Emoties die al langer in mij aanwezig zijn en door deze situatie opnieuw geraakt werden, gevoeld mochten worden en getransformeerd. Hoe vervelend een situatie ook is, ik kan het steeds beter als een uitdaging zien waaruit iets nieuws en moois kan ontstaan. De komende periode gebruik ik dan ook om naar binnen te keren en onderzoek te doen. Waar sta ik nu, wat wil ik eigenlijk en hoe vertaalt zich dat in de praktijk? Ik ben benieuwd wat het mij brengt!
Het einde van een bijzonder jaar komt in zicht. Een jaar waarin veel is gebeurd en waar iedereen geconfronteerd werd met een andere manier van leven. Een jaar waarin ik nog meer inzicht gekregen heb in en geleerd heb over mijzelf. Een jaar waarin ik mijn creativiteit en flexibiliteit meer kon leven en ik in elke gebeurtenis het positieve mocht leren zien. Een jaar waarin ik uitgenodigd werd om vanuit mijzelf, mijn waarheid, mijn kracht te leven en vooral om in vertrouwen te blijven en te kijken naar wat wel kon. Mede door dit alles kijk ik dankbaar terug op 2020 en kijk ik met een frisse blik vooruit naar 2021. Een onbeschreven jaar met nieuwe kansen en mogelijkheden. Ik gun het jou dat je deze hoopvol en positief kan beleven, maak van 2021 je eigen succes!

Hartelijk dank voor het in mij gestelde vertrouwen, graag zie ik je weer in 2021. Individueel, bij Qigong les of bij één van de nieuw ingeplande activiteiten. 

Vanwege de opgelegde maatregelen rondom Covid-19 is de praktijk gesloten tot 19 januari.
(hou mijn Facebook en Instagram pagina in de gaten voor een eventuele update van de datum)

---

Vermindering afval:

Het afgelopen jaar heb ik wegwerp papier op de behandeltafel gebruikt. Dit geeft veel afval en ik draag juist graag bij aan minder afval. Om deze reden wil ik dat je vanaf januari zelf een groot (bad)laken of (fleece)kleed meeneemt zodat je daar tijdens de behandeling op kan liggen.

---

Qigong oefening:

Graag deel ik weer een Qigong oefening die je thuis kan doen. Een mooie manier om zelf aan je eigen gezondheid te werken!
Wil je meer Qigong doen? In de lesgroepen van dinsdag- en donderdagochtend is nog ruimte of meld je aan voor een Qigong workshop. Ik vertel je graag meer. Bekijk hier de oefening.

---

Qigong met aandacht voor de wervelkolom:

Breng jezelf in beweging en doe mee met deze nieuwe Qigong lessen. Gedurende 6 avonden leer ik je een serie oefeningen aan die je helpen om de energie in je wervelkolom beter te laten stromen. Blokkades zullen minder worden, je wordt soepeler en meer flexibel. Je versterkt je imuunsysteem, voelt je krachtiger en komt meer in balans. 
Echt een aanrader als je last hebt van rug- en/of nekklachten en stramheid. Ook goed bij allerlei andere klachten zoals spanning, stress, ademhalingsproblemen, hoofdpijn, niet lekker in je vel zitten.

Investering: € 65,-- voor 6 avonden, aanmelden noodzakelijk.

---

Jaartraject voor vrouwen: "Zijn wie je bent":

In deze nieuwe jaartraining voor vrouwen leer je te gaan staan voor jezelf, te leven vanuit je hart en de relatie met jou en je vrouwelijke kracht te verdiepen.
Als jij je verbonden voelt met je bron, leert te zijn met alle aspecten van jezelf en onvoorwaardelijk van jezelf houdt kan liefde, vertrouwen, wijsheid, vreugde, creativiteit en gevoel vrij stromen. Je ervaart dan balans en harmonie in je dagelijks leven.
Wij, Karin en Mariët hebben ruime ervaring met vrouwen- en lichaamswerk en bieden verschillende methodes aan zoals: Qigong, meditatie, visualisatie, ademwerk, rituelen, muziek en dans.
Gedurende deze dagen word je door ons liefdevol ondersteund en begeleid, zodat jij in alle veiligheid kan openen en ontdekken.

Wil jij:
-investeren in jezelf?
-de relatie met jezelf verdiepen?
-laten ontspruiten waar jij blij van wordt?
-jezelf volledig verwelkomen?

Meld je nu aan en maak gebruik van de vroegboekkorting!
Wij verheugen ons erop jou te ontmoeten en met je mee te lopen gedurende dit traject.

Wanneer: 10/11 april, 5/6 juni, 4/5 september en 16/17 oktober 2021.

Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur.

Waar: Praktijkruimte Body & Soul Heiloo, Hoogeweg 9-b, Heiloo.

Investering: € 1080 voor 8 dagen (incl. koffie/thee/water met lekkers, fruit en een uitgebreide vegetarische lunch)

Vroegboekkorting: meld je aan voor 14 februari en betaal € 995 voor 8 dagen.

Voor vragen, meer informatie en aanmelden neem even contact op.

---

Tarief wijziging:

Vanaf 1 januari worden de tarieven voor alle individuele behandelingen gelijk getrokken. Je betaalt dan voor de tijdsduur zodat ik de verschillende behandelmethodes goed kan combineren.

De nieuwe tarieven worden:
30 minuten: € 35,--
45 minuten: € 45,--
60 minuten: € 55,--
75 minuten: € 70,--
90 minuten: € 80,--

---

Agenda 1e kwartaal 2021: 

Qigong serie met aandacht voor de wervelkolom:

Maandag 25 januari, 1, 8, 15, 22 februari en 1 maart van 19.30u tot 20.30u.

Qigong ochtend:

Zaterdag 23 januari van 9.30u tot 12.00u.

Zaterdag 20 maart van 9.30u tot 12.00u.

Qigong les:

Dinsdag van 9.00u tot 10.15u, wekelijks (behalve tijdens schoolvakanties).  

Woensdagavond van 19.00u tot 20.15u, om de week.

Donderdag van 9.30u tot 10.45u, om de week.

Aanmelden? Klik hier.

---

Openingstijden:

Dinsdag:      9.00u tot 16.00u 

Woensdag:  9.00u tot 16.00u

Donderdag: 9.30u tot 17.30u

Vrijdag:        9.00u tot 16.30u

---

Facebook en Instagram: Body & Soul Heiloo is naast Facebook ook actief op Instagram

---

Ik wens je veel liefde en geluk toe in 2021!

Hartelijke groet, Mariët Bakker,
tel.nr. 06-44 42 43 36